Tuesday, 15 August 2017

Mary Kay Top 10 unit production..proud of Melaka pretty pink unit.

Haaa...ni keratan akhbar lama. tajuk catchy sangat...Mary Kay lahir usahawan berjaya! TQ mary kay dah berjaya mendidik saya menjadi salah seorang beauty consultant. Keratan akhbar ni semasa Pink Car event saya di Hotel Casa Del Rio Melaka. tq sgt sgt kepada semua tetamu yg hadir...tanpa support all my beauty consultant dan customer, Pink Car Camry ni mungkin tidak menjadi milik saya. Nak pink car camry secara percuma? of course ianya penghargaan dari mary kay company. Di Melaka..sudah ada beberapa pink car dan selalu bertembungkan? hebat penangan mary kay di Melaka. di Malaysia sahaja sudah ada 160++ buah kereta pink car camry. di dunia x tahulah berapa jumlah semua pink car. Ada yang nak pink car ini datang ke tempat anda especially di Melaka untuk free skincare facial mary kay? do contact me ya....



oh ya...Alhamdulillah juga July 2017 mencatat sejarah apabila unit Pretty Pink be in top 10 unit production in Malaysia. Its truely touch and x sangka sgt sgt...among 600 unit di Malaysia..my unit tersenarai. syukur alhamdulillah. tahniah to all my team.

Terima kasih kepada semua customer yang support bizz kecil Mary Kay kami especially org Melaka...love you all !

Kepada semua pembaca budiman, yang ingin mencuba product mary kay secara percuma atau ingin mengetahui career mary kay ( eh mcm kerja kosong pulak kan..)..nak tahu ttg marketing dan bizz plan mary kay....sudi sudi kanlah contact saya

senior sales director, suria , melaka,017 6267065
or email mahnonsuria@gmail.com


Monday, 13 March 2017

MELAKA HOMESTAY..... AYER KEROH

Salam all...

Kali ini saya nak promo homestay saya di Taman Bukit Beruang Bistari ,Ayer Keroh Melaka. 

Rumah yg saya duduki sebelum ni dah saya jadikan homestay...alhamdulillah. Suka area ni sbb dekat dgn MITC, Jusco Ayer Keroh, Hospital pantai, attractions ayer keroh. dalam 15 min dari tol ayer keroh ( kalau x jem he he ). X jauh jugak dengan airport batu berendam Melaka.

Sempena cuti sekolah, mmg ramai yang bawa family bersiar siar ke Melaka...dan ramai antara kita x dapat nak stay hotel sbb ahli keluarga yang ramai...so apa lagi? Jom kita stay Farzana homestay.

Farzana Homestay ni..ada 4 bilik tidur...tapi saya hanya gunakan 3 bilik tidur utk tetamu yg menyewa. alat kelengkapan semua siap...nak basuh baju..masak nasi..semua tersedia. maklumlah kadang kadang tengah malam anak menangis lapar...bolehlah masak nasi utk si anak dan ayah x perlu keluar cari makanan tgh tgh malam. Ada wet and dry kitchen.

Konsep Farzana homestay ni santai santai...mcm tuan rumahnya..( sayalah tu..he he ). Ok..ni gambar Farzana Homestay..sudi sudikanlah wassup / call nak bertanya tanya sebelum booking.






Boleh parking 3 buah kereta dalam pagar. Luar rumah pula nak letak bas pun boleh sbb berhadapan homestay farzana ni tak der rumah lain. ( nanti gambo tuan rumah update kemudian..lupa pulak nak ambik gambo ).


Harga? Farzana Homestay bagi murah murah jer..RM190/ malam. Check in 2.00 pm..check out 12.00 pm keesokkan hari nya.

Jom contact kami...check tarikh yang available

suria 017-6267065
saari 017-2260267

PROMOTION CODE: FARZ10.

Gunakan promotion code ni semasa wassup atau message kami utk dapatkan Promosi Rebet Istimewa.

Bukan homestay mewah tapi keselesaan anda keutamaan kami.


Trusted Homestay Owner;
Suria.